Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

Адміністрація КП «Козятинська ЦРЛ» інформує, що провадження медичної практики лікарнею здійснюється відповідно до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» та фінансується Національною службою здоровʼя України на підставі укладених договорів.

В межах державної програми медичних гарантій КП «Козятинська ЦРЛ» гарантує громадянам України, іноземцям, особам без громадянства, що постійно проживають на території України та особам, що визнані біженцями або такими, що потребують додаткового захисту безоплатну стаціонарну, амбулаторну спеціалізовану медичну допомогу та проводяться діагностичні обстеження (рентгенографія, УЗД, КТ, лабораторна діагностика).

Для отримання безоплатної медичної допомоги пацієнт повинен мати електронне направлення від сімейного або лікуючого лікаря.

Також безоплатно надається допомога пацієнтам, що звертаються в екстрених (невідкладних) станах. Безоплатна медична допомога, також, надається без направлення коли пацієнт звертається до:

- гінеколога, у тому числі дитячого,

- психіатра,

- нарколога,

- стоматолога (планова допомога для дітей та ургентна для дітей і дорослих),

- фтизіатра,

- лікаря, у якого під наглядом перебуває пацієнт із хронічними захворюваннями.

Коли пацієнт бажає отримати медичну допомогу чи медичні послуги, що не передбачені пакетами державних медичних гарантій або коли необхідно мати, але пацієнт не має направлення від сімейного/лікуючого лікаря, медичні послуги в КП «Козятинській ЦРЛ» надаються платно, відповідно до тарифів затверджених виконкомом Козятинської міської ради.

Для цього пацієнт отримує рахунок на оплату та сплачує послугу в будь-якій банківській установі. З чеком про оплату йде до лікарні та отримує необхідну послугу.

ОТЖЕ, МЕДИЧНА ДОПОМОГА В КП «КОЗЯТИНСЬКА ЦРЛ» НАДАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО ЗАВЖДИ:

- В ЕКСТРЕННИХ СТАНАХ,

- ГІНЕКОЛОГОМ,

- НАРКОЛОГОМ,

- ПСИХІАТРОМ,

- СТОМАТОЛОГОМ,

- ФТИЗІАТРОМ,

- ЛІКАРЕМ, У ЯКОГО ПАЦІЄНТ ПІД НАГЛЯДОМ ЧЕРЕЗ ХРОНІЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ,

- КОЛИ ПАЦІЄНТ МАЄ ЕЛЕКТРОННЕ НАПРАВЛЕННЯ ВІД ЛІКУЮЧОГО ЛІКАРЯ/СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

(в тому числі: лабораторні обстеження, рентгенографія, КТ, УЗД).

Про випадки вимагання коштів просимо повідомляти адміністрацію лікарні.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України