Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Основною метою Центру надання адміністративних послуг у м.Козятині, є – формування клієнтоорієнтованої системи надання адміністративних послуг для мешканців міста, основними принципами якої є: єдиний відкритий простір, ввічливе ставлення персоналу, зрозумілі процедури, стислі та чітко визначені строки, комфортні умови для клієнтів, максимальна результативність.

Продуктивність команди Центру надання адміністративних послуг у місті Козятині характеризується, у першу чергу, кількістю наданих адміністративних послуг.

За липень 2021 року через Центр надано 3 912 адміністративних послуг.

Найбільшим попитом серед населення нашого міста у липні 2021 року користувались послуги соціального характеру, реєстрації місця проживання особи та видачі довідок про реєстрацію місця проживання, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, оформлення паспорта громадянина України та для виїзду за кордон, видачі відомостей з Державного земельного кадастру.

Надано понад 7 500 консультацій, які надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку.

У липні за платні послуги, з яких стягується адміністративний збір, до місцевого бюджету міста надійшло коштів на суму 147 250,00 грн.

«Вся робота в Центрі спрямована на якісне обслуговування населення за якомога коротший термін без порушення законодавства. Центр постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування» - зауважила начальник ЦНАП Оксана Бортняк.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України