Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

Снігоборотьба – основний фронт робіт у Козятині та селах міської громади протягом останніх тижнів. На прочистку вулиць від рясного снігу щодня виходять усі наявні одиниці комунальної техніки та двірники. У Махаринцях до цієї актуальної роботи долучилися і працівники ТОВ «Сігнет-Центр».

 

- Ми неодноразово зверталися по допомогу до директора Козятинського відділення агропідприємства ТОВ «Сігнет-Центр» Ігоря Богатирчука і завжди отримували бажану допомогу: будь-то вивезення сміття, підгортання кладовища чи підсипання нерівної вулички, - розповідає староста Махаринецького старостинського округу, а в минулому багаторічний Махаринецький сільський голова Наталія Василюк. – Коли село обліпив сніг, у прямому значенні цього слова, нам знову вкотре на допомогу без затягувань та вмовлянь прийшли працівники ТОВ «Сігнет-Центр».

Два трактори – техніка підприємства – працювали від самого початку рясних снігопадів – від 8 лютого. Виходили, коли була така потреба, вночі на прогортання вулиць. Чистили по декілька разів, буквально через кожні дві години. Особливу увагу у першу чергу звертали на шлях до Козятина, адже махаринчани не повинні бути відрізаними від центру громади, до того ж багато хто із місцевих їздить до міста на роботу щодня. Разом із тим, не забували прочистити і маленькі вулички. Саме ця робота – розчистка вуличок і провулків у селі, навіть таких, де живуть усього декілька мешканців, - продовжується і до сьогодні, адже поки що продовжує сніжити.

- За сумлінну роботу і бажання завжди допомагати селу, приходити на допомогу за першим нашим закликом усі махаринчани щиро дякують керівнику Козятинського відділення агропідприємства ТОВ «Сігнет-Центр» Ігорю Богатирчуку та його чудовим працівникам, - завершила староста Махаринецького старостинського округу Наталія Василюк.

Махаринці дякують місцевому агроформуванню за прочистку доріг від снігу
Махаринці дякують місцевому агроформуванню за прочистку доріг від снігу
Махаринці дякують місцевому агроформуванню за прочистку доріг від снігу
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України