Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 36

Щороку увесь світ 18 жовтня відзначає Європейський день боротьби із торгівлею людьми. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми і в наші дні.

Сьогодні торгівля людьми посідає третє місце серед найбільш прибуткових видів злочинної діяльності після нелегальної торгівлі наркотиками та зброєю. Торгівля людьми – це сучасна форма рабства. 

        Загальна декларація прав людини проголошує: «Ніхто не повинен бути в рабстві, або у підневільному стані. Рабство і работоргівля забороняються в усіх видах». 

         Центром надання соціальних послуг у співпраці із МК "INTERSOS" було проведено тренінг на тему: «Людина - не товар!» для учнів 9 класу Кордишівської гімназії, в тренінгу прийняли участь 14 дітей. Для того, щоб підвищити рівень поінформованості та усвідомлення школярами гострих проблем, обговорити причини, форми та ознаки цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Учасники заходу мали змогу обговорити сутність і актуальність проблеми та переглянути тематичне відео.

Людина - не товар!
Людина - не товар!
Людина - не товар!
Людина - не товар!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України