Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

6 травня 2021 року журі та організаційним комітетом конкурсу було оголошено підсумки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза».

За результатами теоретичного та практичного турів здобувач освіти групи № 303 (професія «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза») Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту ПАНАСЮК ВІТАЛІЙ зайняв І-ше місце й був нагороджений Почесним дипломом, а з вересня місяця отримає стипендію Президента України.

Педагогічний та учнівський колектив училища, а також уся Козятинська міська територіальна ромада ЩИРО ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦЯ і висловлює подяку батькам Віталія – за достойне виховання, а також його наставникам – майстру виробничого навчання Сініцину Віктору Васильовичу та викладачу Пржевальському Олександру Едуардовичу – за високий рівень підготовки здобувача, професіоналізм і творчий підхід до навчання та виховання здобувачів освіти!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України