Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19

Козятинська громада стала переможцем  у конкурсному відборі для участі  у мережі з обміну досвідом «Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах» за підтримки Програми  ULEAD з Європою / ULEAD with Europe .

Програма отримала 110  проектних заявок та лише 24 найвмотивованіші громади з 13 областей України пройшли конкурсний відбір та стали переможцями – серед яких і наша громада.

23 травня 2023 року, представники громади -  Кубашевський Євген та Ружицька Олена взяли участь у першому семінарі мережі. 

Як зазначив Євген Кубашевський, участь Коятинської громади у мережі з обміну досвідом щодо розробки Програми забезпечення безпекового простору громади дозволить громаді спланувати системно заходи у сфері безпеки на довгостроковий період розвитку. 

Дякуємо ULEAD з Європою в Вінницькій області за можливість отримати досвід, нові знання та напрацювати заходи з безпеки наших мешканців, що є приорітетним напрямком  в громаді. 

Інформація про результати  конкурсного відбору на сайті U-LEAD. https://u-lead.org.ua/news/212

Козятинська громада стала переможцем у конкурсному відборі для участі у мережі з обміну досвідом «Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах» за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України