Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 37

Таке рішення ухвалили абсолютно одноголосно усі депутати міської ради на засіданні 7 (позачергової) сесії.

Також ухвалили перелік проєктів, які подаються на участь у конкурсі Козятинською міською територіальною громадою:

 

«Безпечне місто» - створення окремої магістралі передачі даних на частині території міста і підключення до неї потрібної кількості камер відео спостереження для поліпшення системи реагування на надзвичайні та екстрені ситуації, з метою підвищення безпеки руху на автодорогах.

 

«Лікар поруч з пацієнтом» - закупівля двох легкових автомобілів Renault Duster шляхом тендерної процедури відкритих торгів замовником Комунальне підприємство «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради» для забезпечення рівного доступу населення Козятинської міської ТГ до якісних медичних послуг первинного рівня, покращення якості надання послуг первинної допомоги маломобільним групам населення, забезпечення доступу для вчасної невідкладної допомоги сільському населенню.

 

«Капітальний ремонт загорожі центрального входу на стадіоні "Локомотив" по вул. Лисенка, 35 в м. Козятин, Вінницької обл.» - очікуваний результат впровадження проєкту: відремонтована загорожа центрального входу на стадіон «Локомотив» дає жителям міста і сільських населених пунктів Козятинської міської територіальної громади, її гостям можливість безперешкодного та комфортного потрапляння на територію стадіону для занять фізичною культурою та спортом, де загорожа виконує свою основну захисну (збереження матеріально-технічної бази) та пропускну функцію, і має привабливий, естетичний вигляд.

 

«Сучасний інформаційний контент як стимул до модернізації культурно-мистецького виховання дітей» - оновлення матеріально-технічної бази аудиторій групових занять (клас муз літератури – навчально-методичний центр і клас сольфеджіо) та актової зали Козятинської дитячої музичної школи. Мета проекту: створення максимально сприятливих умов для навчання різних форм, включно із дистанційним, а у перспективі - груп раннього розвитку, де б навчалися діти віком 3-4 років; заохочення до занять дітей з особливими потребами.

Козятинська громада братиме участь у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади»
Козятинська громада братиме участь у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України