Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 21

У Львові, на манежі Львівського державного університету фізичної культури. (Спорткомплекс СКІФ), вчора, 20 лютого, відбувся ХХII міжнародний турнір стрибунів у висоту «Меморіал Дем’янюка».

Змагання вже 22 роки проводяться в пам’ять відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських Ігор 1980р., володаря кращого результату світу у 1981році (233см - 11.07.1981), який трагічно загинув в 1999 році.

Особливістю змагань «Меморіал О.Дем’янюка» є участь в них як юних спортсменів-початківців так і відомих атлетів: учасників та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи. Тому турнір в пам’ять Олексія Дем’янюка став популярним серед «висотників» України: щороку він збирає близько 100 учасників і по праву є одним з найкращих турнірів зі стрибків у висоту.

Цьогоріч на турнірі засяяли і юні козятинчани – вихованці тренера міської ДЮСШ Володимира Галицького. Спортивна надія краю – хлопці та дівчата – привезли додому низку медалей.

Переможцем серед юнаків із результатом 198 см став Кирило Луценко. Серед дівчат 2006 р.н. 2 місце посіла Чорна Єлизавета, взявши всиоту 165 см, 3 місце за Лакійчук Уляною, яка стрибнула на 150 см. Серед юнаків 2006 р.н. 2 місце посів Лясковець Олексій, що досягнув відмітки у 165 см.

Вітаємо зі спортивними перемогами нашу наполегливу молодь і бажаємо нових висот і досягнень!

Козятинчани-висотники – у числі переможців міжнародного турніру зі стрибків у висоту «Меморіал Дем’янюка»
Козятинчани-висотники – у числі переможців міжнародного турніру зі стрибків у висоту «Меморіал Дем’янюка»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України