Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 31

Однією із візитівок будь-якого міста є, окрім чистих узбіч, охайних придорожніх смуг та відремонтованих доріг, і в’їзні знаки. У Козятині їх декілька, і кожний має свою історію, свої таємниці та особливості.

Так, знак «КОЗЯТИН», що розташований на в’їзді у місто зі сторони Махнівки, на жаль, роками не ремонтувався, а тому вже давно був просто посміховиськом для подорожуючих туристів та гостей міста.

Наприкінці квітня поточного року працівники КП «Чисте місто» взялися за реставрацію в’їзного знаку-стели «КОЗЯТИН». Конструкцію, на яку давно махнули рукою, від чого вона мала, м’яко кажучи, неохайний вигляд, комунальники пофарбували, відновили клумби (знайшовши їх спочатку у торішніх бур’янах та засипаними землею), посадили нові квіти.

Але… залишалося одне «але»: знак було абсолютно не видно вночі.

І от днями «КОЗЯТИН» засяяв! Компанія ТОВ «ПромАвтоматика Вінниця», яка цьогоріч виграла тендер на облаштування зовнішнього освітлення у Козятинській громаді, зробила, за проханням заступника міського голови – начальника управління ЖКГ Андрія Корнійчука, такий подарунок місту: від наявної неподалік опори зовнішнього освітлення працівники «Промавтоматики» підживили лампи, що освітили знак-стелу.

Відтепер «КОЗЯТИН» має не тільки охайний, але й просто сяючий вигляд!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України