Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17
Кожна думка важлива: беріть участь в анкетуванні!

Шановні мешканці Козятинської громади!

Повідомляємо Вас, що в рамках участі у проєкті «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг»*, спрямованому на покращення якості життя у нашій громаді розпочато анкетування з метою виявлення соціальних проблем, з якими стикаються мешканці нашої громади. 

Ваша думка, відгуки та пропозиції є важливим джерелом інформації для розробки ефективних стратегій розв'язання соціальних проблем. Тому запрошуємо Вас активно взяти участь у цьому анкетуванні!

Анкетування буде проводитися з 17 лютого 2024 року до 07 березня 2024 року. Заповніть анкету онлайн за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/161Zq1M3uIHAKAmO9A_Oj-e9MuE1qQP9mEjdtMepwugk/edit?ts=65cf1fde  або отримайте її в  ЦНАПі та Центрі надання соціальних послуг за адресою Незалежності 57.

Проєкт, в якому ми беремо участь, розрахований на те, щоб зробити нашу громаду ще кращим місцем для життя, а Ваші відгуки є важливим кроком у цьому напрямку.

Заздалегідь дякуємо за Вашу увагу та активну участь!

 

З найкращими побажаннями,

Робоча група проєкту «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг» 

 

*Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України