Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 100

Дорогі земляки!

Добігає завершення голосування за проєктами на II етап конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» на 2021-2022 роки.

На розгляд Відбіркової комісії подано 5 проєктів:

1. «ВАНТАЖ, НЕ ПРОБЛЕМА».

Метою проєкту є придбання для КП «Чисте місто» телескопічного навантажувача Manitou MT732, ковша A/TOM 2.7м(кубічний) Evolution, захвату для колод А.ТОМ 1200(ліс) для подальшого забезпечення надання якісних послуг у сфері благоустрою громади. Загальний бюджет: 2 523 000 гривень

2. «МУЗЕЇ-ВАЖЛИВА ЧАСТИНА В РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ  ІНФРАСТРУКТУРИ КОЗЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ».

Метою проєкту є облаштування тротуарною бруківкою перед музейний майданчик  біля Музею міста Козятин та облаштування кімнати санвузла і водовідведення в Музеї з урахуванням можливості відвідування її людьми з особливими потребами. Загальний бюджет: 258 250 гривень.

3. «КОЗЯТИНСЬКА ТГ, ТЕРИТОРІЯ  БЛАГОПОЛУЧЧЯ».

Метою проєкту є забезпечення санітарного та екологічного благополуччя громади КП «Чисте місто», яке надаватиме послуги у сфері благоустрою новопридбаним за проєктом трактором БЕЛАРУС-82, фронтальним навантажувачем Basic 1600, причіпом тракторним 2ПТС-6,5, відвалом сніговим гідроповоротним НТУ-10. Загальний бюджет: 1 020 000 гривень.

4. «СУЧАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ КОНТЕНТ  ЯК СТИМУЛ ДО МОДЕРНІЗАЦІЇ КУЛЬТУРНО - МИСТЕЦЬКОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ».

Метою проєкту є оновлення матеріально-технічної  бази  двох аудиторій групових занять  та актової зали Козятинської дитячої музичної школи, створення максимально сприятливих умов для навчання різних форм, включно із дистанційним, шляхом проведення ремонтних робіт, придбання меблів та сучасної аудіо-,відеоапаратури для проведення відео уроків та ін. Загальний бюджет: 1 000 000 гривень.

5. «ЗАВДЯКИ  ІСТОРИЧНІЙ  ПАМ’ЯТІ ЛЮДИНА СТАЄ ОСОБИСТІСТЮ, НАРОД - НАЦІЄЮ, КРАЇНА-ДЕРЖАВОЮ». Метою проєкту є створення умов для культурного відпочинку та дозвілля в с.Сестринівка шляхом облаштування паркової зони та прилеглої території біля музею Михайла Грушевського, благоустрою паркової зони та облаштування могили Захарія Оппокова. Загальний бюджет: 715 654 гривень.

ПРОСИМО ВАС БУТИ АКТИВНІШИМИ.

Долучайтесь до голосування за проєктами, яке розпочалось 25 листопада і завершується 5 грудня 2021 року.

   Віддати свої голоси за обраний проєкт жителі Козятинської міської територіальної громади можуть по 5 грудня 2021 року в фойє Міського будинку культури, де розміщена спеціальна скринька для голосування та на офіційному сайті Козятинської міської ради https://komr.gov.ua/konkurs-vinnyckoyi-oblasnoyi-rady-komfortni-gromady-2022

 Голосувати мають право жителі Козятинської міської територіальної громади віком від 18 років. Одна людина може проголосувати один раз за один проєкт. Голосування здійснюється шляхом заповнення бланку для голосування.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України