Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Працівники комунального підприємства «Чисте місто» протягом святкового дня 10 липня під час масових гулянь у центрі міста активно працювали.

Як пояснив заступник міського голови – начальник управління ЖКГ міської ради Андрій Корнійчук, робочий час був розподілений на дві зміни: зранку до 15 години дня у середмісті Козятина працювало 4 прибиральника і протягом другої зміни, з 15 до 24 години, - також 4 працівника КП «Чисте місто».

Окрім того, для підтримання порядку, контролю за прибиранням та швидкого реагування на можливі непередбачувані ситуації під час масових гулянь на площі Козятина до повного завершення святкувань чергував головний інженер комунального підприємства «Чисте місто» (відповідальний), електрик КП, а також два інспектора з благоустрою управління ЖКГ міської ради.

Загалом по центральній частині міста – зоні найбільшого скупчення відпочиваючих – під час святкування Дня міста було розставлено (додатково до стаціонарно встановлених сміттєвих урн на площі) 16 баків для збирання відходів (6 металевих та 10 пластикових). Періодично сміттєві баки та урни очищалися комунальниками.

Для комфорту та врахування потреб відпочиваючих у ареалі активного відпочинку КП «Чисте місто» розставлено три біотуалети. Зауважимо, два з них було спеціально придбано комунальним підприємством до дня масових гулянь, позаяк до цього часу місто орендувало біотуалети у приватного підприємства (до слова, щороку витрачаючи на оренду ті самі кошти, що і вартість нового).

Щодо результатів прибирання після святкувань. Наступного дня, у неділю 11 липня, на 6 ранку усі двірники вийшли на роботу для загального прибирання та санітарної очистки міста після масових гулянь. До 8 ранку – початку роботи підприємств, організацій та установ, що працюють у вихідні, - місто було чистим і охайним. Загалом було вивезено 2 машини (12 кубометрів) твердих побутових відходів.

Комунальники працювали, поки містяни насолоджувалися святом
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України