Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 92

Понад 30 років Олена Юріївна простеляла дорогу у доросле життя випускникам, сіяла добре і вічне у душі кожної дитини. Її стараннями та натхненням організувався у Козятині відомий далеко за межами міста союз творчої учнівської молоді «МКАТ» (Молодіжний Козятинський Агітаційний Театр). Любили і поважали Олену Юріївну колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за батьківське тепло і розуміння, за підтримку.

Не полишала своїх позицій відповідальної і сумлінної людини здатної підтримати і допомогти Олена Юріївна і на посадах заступника голови Козятинської райдержадміністрації з гуманітарних питань, помічника голови Козятинської районної ради і начальника управління освіти та спорту Козятинської міської ради.

Вдячні материнському патріотичному серцю Олени Юріївни також бійці на фронті сучасної російсько-української війни, адже від початку бойових дій на сході України жінка активно займалася волонтерською діяльністю.

Життя Олени Юріївни обірвалося у повному розквіті сил. Тяжкої, непоправної втрати зазнала родина. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати рідної людини, проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди добрих справ, завжди будуть сильніші за смерть.

Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України