Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 83

Минулого тижня у щільному робочому графіку міського голови Тетяни Єрмолаєвої була і зустріч із мешканцями Іванківців на загальному сході села.

Слід зауважити, що такі зустрічі очільниці територіальної громади із мешканцями сіл вже стали традиційними і очікуваними самими сільчанами, адже є можливістю задати особисто міському голові питання, які давно турбують. Тож, на схід села зібралася більшість мешканців Іванківців – у залі, як-то кажуть, не було де яблуку впасти.

Питання, які піднімали сільчани, - основні невирішені проблеми села, серед яких: водопостачання, ремонт доріг, встановлення вуличного освітлення, вивіз твердих побутових відходів, майбутнє сільської медицини.

Найбільше і найгостріше обговорення викликало питання сільського водогону. Як пояснив мешканцям села заступник міського голови – начальник управління ЖКГ Андрій Корнійчук, для проведення водогону у першу чергу необхідно створити кооператив, який і буде займатися оформленням у правочинному полі самого водогону. Оскільки проблема водопостачання для села надзвичайно актуальна, прямо на зборах активісти об’єдналися у правління майбутнього кооперативу, пообіцявши для початку з’ясувати, скільки бажаючих мати вдома воду є у селі. Від рішення сільчан залежатиме у кінцевому результаті і система сільського водогону, і вартість його проведення для кожного майбутнього абонента. До слова, допомогти із проведенням такої необхідної води у Іванківцях обіцяв і присутній на зустрічі аграрій Віктор Сагайда – директор ТОВ «Агродім-Іва».

Щодо вивозу сміття від домоволодінь мешканців Іванковець, то усі присутні на зборах сільчани погодилися із користю та необхідністю централізованого вивозу твердих побутових відходів. Відповідно, зауважили, що періодичність та вартість таких послуг КП «Чисте місто» цілком задовольняє.

 

Загалом, зустріч із міським головою у Іванківцях пройшла конструктивно та результативно.

- Добре, що такий формат спілкування – зустрічі на загальних зборах села – є прийнятним для самих сільчан, - підкреслила Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва. – Я задоволена тим, що на таких зборах мешканці сіл достатньо активні, адже це означає, що їм не байдужа доля їхнього села, майбутнє малої батьківщини.

Іванківці зустріли міського голову велелюдним сходом села
Іванківці зустріли міського голову велелюдним сходом села
Іванківці зустріли міського голову велелюдним сходом села
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України