Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 41

29 березня 2021 року

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», на виконання норм Податкового кодексу України, Козятинська міська рада оприлюднює проєкт регуляторного акта-рішення сесії «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Козятинської міської територіальної громади з 01.01.2022 року» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта з метою його обговорення.

Оприлюднення здійснюється шляхом розміщення Проєкту рішення з додатками та аналізу регуляторного впливу на офіційному сайті Козятинської міської ради за адресою: www.komr.gov.ua   в розділі «Регуляторні акти».

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб:

Зауваження та пропозиції до проєкту даного регуляторного акта приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді або в електронній формі (у вигляді електронних листів) упродовж 32 календарних  днів починаючи з 29 березня 2021 року (дати оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті міської ради) за адресою: м. Козятин, вул. Грушевського, 23, фінансове управління міської ради або на електронну адресу: feu@komr.gov.ua)

Розробник проєкта регуляторного акта: Козятинська міська рада в особі фінансового управління  міської ради .

Інформація за тел. (04342) 2-19-12

 

 

Оприлюднено на офіційному сайті Козятинської міської ради в розділі «Регуляторні акти»

29.03.2021 р.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України