Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації повідомив про підписаний Меморандум про співпрацю між Департаментом та Проектом «Сімейні молочні Ферми».
 Метою Меморандуму є сприяння соціально-економічному розвитку Вінницької області, підвищення ефективності діяльності місцевих громад, розвитку молочного аграрного підприємництва, створення нових робочих місць шляхом створення сімейних молочних ферм та молочарських сільськогосподарських кооперативів, напрацювання позитивного досвіду реалізації проектів соціальних інновацій та інвестицій. 
   Так, за поданням старости Пиковецького старостинського округу Олени Борчаківської, робочий виїзд здійснили представник Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, начальник відділу прогнозування розвитку АПК та сільських територій Наталія Козуляк та представник проекту «Сімейні молочні ферми» Богдан Курячий. 
З метою інформування жителів Пиковецької громади про проект «Сімейні молочні ферми», представники розповіли про перспективи створення сімейних фермерських господарств, сільськогосподарських кооперативів, а також інших питань розвитку малого аграрного підприємства. 
Проект спрямований на розвиток молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів у форматі невеликих ферм на 10-50 корів.
Зустріч була конструктивною та дуже змістовною. Кожен із присутніх зміг отримати відповідь на свої запитання, а також запрошення на екскурсію на сімейні молочні ферми, які люди заснували, скориставшись цією програмою від компанії ТОВ “УкрМілкІнвест”.

Інформаційна кампанія проекту "Сімейні молочні ферми" у Пиковецькій громаді
Інформаційна кампанія проекту "Сімейні молочні ферми" у Пиковецькій громаді
Інформаційна кампанія проекту "Сімейні молочні ферми" у Пиковецькій громаді
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України