Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 27

🍏 Харчування для всіх дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти буде налагоджено з понеділка.

У Козятинській громаді є понад 500 дітей, серед них діти, батьки яких стоять на захисті нашої країни, діти з родин загиблих Героїв, діти з особливими потребами, діти-сироти, діти з малозабезпечених родин та інші.

Кошти, які є на залишку у школах, перерозподілені вже між ними та відповідно до них буде організоване харчування для дітей всіх пільгових категорій.Наявних коштів вистачить на 30-40 днів харчування. Без безплатного харчування залишаються діти 1-4 класів.

Маю надію, що на найближчу сесію депутати все ж зберуться та проголосують за виділення коштів на харчування всіх дітей: школярів початкових класів громади, пільгових категорій та решти, хто цього потребує.

Виконавчим комітетом, за погодженням з бюджетною комісією, може бути прийнято рішення про перенесення коштів з інших статей, коштом економії, на харчування. Але це рішення не закриє потребу в коштах.

Моя особиста позиція - продовжити харчування дітей початкової школи та пільгових категорій безплатно. Ми не можемо понизити стандарти життя дітей, ми повинні бути впевнені, що всі вони отримали гарячий сніданок та налаштовані на навчальний процес.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України