Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

Управління соціальної політики Козятинської  міської ради нагадує, що в грудні 2021 року завершується прийом документів для призначення субсидії на тверде паливо та скраплений газ на 2021 рік

Житлова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу надається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян. Субсидія на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива призначається у разі, коли домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.

Кошти на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива виплачуються одноразово. Кошти на оплату житлово-комунальних послуг (електропостачання, водопостачання та водовідведення, вивіз твердих побутових відходів) виплачуються щомісячно до кінця року на рахунок громадянина, який відкритий в банківській установі або через відділення АТ «Укрпошта».

Встановлена вартість твердого палива та скрапленого газу у 2021 році:

одна тонна вугілля – 3117,67 грн;

один балон скрапленого газу (21 кг) – 311,77 грн.

Соціальні норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом на один календарний рік:

тверде паливо – 2 тонни (на одне домогосподарство);

скраплений газ: 1- 2 особи - 2 балони (42 кг);

                             3-4 особи -3 балони (63 кг);

                             5 і більше осіб -4 балони (84кг).

Звертатися за оформленням субсидії необхідно до  Центру надання адміністративних послуг м.Козятин, вул. Незалежності,57, тел. 2-24-12.

За додатковою інформацію з питання призначення житлових субсидій звертайтеся до управління соціальної політики Козятинської міської ради (м.Козятин, вул.Незалежності, 57) тел. 063-113-45-39

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України