Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 47

Так висловилася міський голова Тетяна Єрмолаєва, вітаючи у себе в кабінеті тренера-викладача відділення «Інваспорт» у Козятинській комплексній ДЮСШ Наталію Гречану з нагоди відзначення у світі Міжнародного дня людей із обмеженими можливостями.

Нагадаємо, цей напрямок дитячого спорту став розвиватися при міській дитячо-юнацькій школі у квітні поточного року після схвалення рішення про відкриття профільного відділення на квітневій сесії міської ради 8 скликання. Відтоді відділення, при якому особливі діти мають можливість займатися легкоатлетичними видами спорту, очолює Наталія Гречана.

Наталія Зиновіївна чудово знає, що таке робота із дітьми з обмеженими можливостями, адже сама – мама дитини із розладами слуху, яка, втім, вже має важливі спортивні досягнення та перемоги. Тренер знає, що і її вихованці відділення «Інваспорт» також у майбутньому – власники спортивних трофеїв, хоча і тепер вони – справжні переможці, позаяк, попри свої складнощі, наполегливо займаються спортом.

- Ваш вклад у вихованців заслуговує найвищих медалей та щирого захоплення, адже бажання та запал займатися із особливими дітками – це благородна справа. І саме 3 грудня, Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, - нагода сказати Вам слова вдячності за таку важливу і безцінну роботу, - наголосила міський голова Тетяна Єрмолаєва.

Наталії Гречаній за чуйність та підтримку особливих дітей громади очільниця міської ради вручила Почесну грамоту, а для її вихованців – солодкі подарунки до чаю.

 

Люди з обмеженими можливостями – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і  хто допомагає.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть ті, які потребують особливої допомоги і уваги.

«Хочу подякувати Вам за опіку над дітьми-інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України