Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 12

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва спільно із ГО «Учасники АТО/ООС та патріоти Козятинської ТГ» ініціює проведення 19 лютого на площі Героїв Майдану (біля міського будинку культури) ряду заходів, спрямованих на зміцнення духу та стійкості мешканців громади.

 

О 10.00 розпочнеться спільний молебень за мир та спокій в Україні за участі представників усіх конфесій Козятинської громади. Єднаймося всі разом у словах до Божого Милосердя, просячи відведення загрози війни, безпеку для наших сімей та дар миру для України.

 

О 10.30 відбудуться тактичні військові та медичні заняття для цивільного населення: інструктори батальйону територіальної оборони Козятинської військової частини А7339 та Вінницького 131 розвідувального батальйону навчатимуть козятинців загальної військової підготовки, стрільби зі стрілецької зброї, навикам надання першої невідкладної допомоги у польових умовах.

Такі ж самі вишколи наразі проходять у різних містах України під загальною тезою «Не панікуй. Готуйся!». Завдання: дати основні навики, які можуть людині знадобитися в екстремальній ситуації.

 

Чекаємо усіх небайдужих козятинців!

Долучаймося!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України