Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 30

Творчо обдарованих дітей варто підтримувати та всіляко сприяти розвитку їхнього таланту, адже саме така юнь – запорука успішного майбутнього міста, громади, країни.

І найперша підтримка місцевої влади – щомісячна стипендія – грошова винагорода обдарованим дітям за знання, вміння та досягнення.

Члени виконкому одноголосно погодили виділення такого матеріального заохочення у розмірі 500 гривень щомісяця протягом ІІ семестру 2020-2021 навчального року відомому віднедавна своїми математичними талантами учневі ЗНВК «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. В.Підгорбунського Антону Васалатію. Хлопець став переможцем Всеукраїнського математичного конкурсу з усного математичного рахунку, рекордсменом України з ПРАНГМІЛІНЕ (змагання з усного математичного рахунку в режимі он-лайн) і через свої неабиякі вміння – героєм репортажів та освітніх програм на провідних українських телеканалах.

Побажаємо талановитому козятинчанину, учневі школи, що увійшла до мережі навчальних закладів міської громади, нових перемог та здобутків!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України