Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Дитинство — це мабуть найцікавіша та найбезтурботніша пора у житті кожної людини. Але, на жаль, з початком війни у нашій державі її маленькі громадяни відчули на собі усі жахи воєнних дій. Підтримка та піклування — це те, що необхідно таким дітям сьогодні. А ще надважливим у період воєнного стану є захист їхніх прав.

Які права та обов'язки мають громадяни нашої держави? Як захистити свої права під час воєнного стану? Куди звертатися для цього? Відповіді на ці та інші питання отримали п’ятикласники ЗНВК "Школа-гімназія-дитячий садок" ім. В.Підгорбунського від фахівців Козятинського бюро правової допомоги Аліни Бондарчук та Марини Лавренюк під час правопросвітницького онлайн-заходу.

Крім того, юристки розповіли про правові послуги, на які мають право діти у Козятинському МЦ. Почутий матеріал легко сприймався, адже, спілкування з маленькими громадянами нашої країни супроводжувалося тематичною відеопрезентацією.

Користуючись нагодою спікери онлайн-зустрічі озвучили інформацію і про щорічний конкурс дитячих малюнків "Країна моїх прав", який цьогоріч стартував на тему "Моє майбутнє в мирній Україні". Та запросили юних краян долучитися до участі в конкурсі творчих робіт, розповівши про його умови.

Детальніша інформацію про конкурс онлайн-малюнків за посиланням:

https://www.legalaid.gov.ua/novyny/ogoloshennya-pro-provedennya-onlajn-konkursu-dytyachyh-malyunkiv-krayina-moyih-prav-3/?fbclid=IwAR2HGppyMn2b-9dS16-wzBRuFmeASGtdsVVbblRATXToSL_pHcukkV2R78I

Фахівці Козятинського бюро правової допомоги вчили дітей захищати свої права та запросили долучитися до конкурсу творчих робіт "Моє майбутнє в мирній Україні"
Фахівці Козятинського бюро правової допомоги вчили дітей захищати свої права та запросили долучитися до конкурсу творчих робіт "Моє майбутнє в мирній Україні"
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України