Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 2

Збираємо людей на бета-тест програми (https://team.diia.gov.ua/) доступного кредитування єОселя в застосунку Дія

Якщо ви вже намагалися отримати іпотеку, то знаєте, що це доволі складний процес. ?Ми ж спростили його до кнопки «Почати» в послузі єОселя в меню послуг Дії. Далі ваші дані підтягуються з реєстрів автоматично. Надсилаєте заяву в один чи кілька банків і чекаєте на рішення про видачу кредиту.

Програма єОселя ініційована Президентом України Володимиром Зеленським. Вона дозволить придбати житло з пільговими відсотковими ставками.

На першому етапі взяти кредит на житло під 3% зможуть військовослужбовці за контрактом, захисники України, силовики та члени їхніх сімей, медики, педагоги, науковці, які працюють у державному та комунальному секторах. З січня 2023 року масштабуємо програму для інших категорій. Їм буде доступний кредит під 7%. Повний перелік категорій дивіться тут (https://www.kmu.gov.ua/.../deiaki-pytannia-zabezpechennia...).

Над розробкою послуги працювали спільно з Міністерством економіки та ПрАТ «Укрфінжитло». Нашим завданням було зробити подання заяви й отримання попереднього рішення простими та зручними.

Якщо ви відповідаєте вимогам програми, долучайтеся до тестування єОселі в Дії. Заява проходитиме реальний процес, і рішення банків будуть справжніми.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України