Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 57

Таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні члени міської комісії з техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій з огляду на невтішну ситуацію із рівнем захворюваності на COVID-19, що зростає.

За повідомленням Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень, лише за останню добу, 26 лютого, у Козятинській територіальній громаді підтверджено 11 випадків гострого респіраторного захворювання, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2 (9 випадків – мешканці міста Козятин, 2 – села Козятин), з них – троє дітей та один медпрацівник. У Козятинській центральній районній лікарні продовжують лікуватися наразі 19 дорослих пацієнтів із підтвердженим коронавірусом, четверо мають підозру на COVID-19, хворих із пневмоніями – 30, на кисневій терапії знаходяться 15 хворих (14 із COVID, 1 - пневмонія).

Невтішним є той факт, що позавчора у лікарні констатували ще одну смерть від ускладнень, викликаних коронавірусним захворюванням: померла 84-річна жінка, що була госпіталізовна до медичного закладу 19 лютого. Таким чином, від початку пандемії (з березня 2020 року) Козятинщина має вже 26 смертей (і чотири з них – протягом останнього тижня).

 

Ці дані стали незаперечним аргументом до винесеного рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС: продовжити дистанційне навчання у середній та старшій ланках загальноосвітніх навчальних закладів (5-11 класи), продовжити термін скасування занять у спортивній школі, центрі дитячої та юнацької творчості та дитячій музичній школі, а також ввести дистанційну форму навчання у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту.

Термін карантинних обмежень - до 7 березня включно.

Вони не стосуються дошкільних навчальних закладів та початкових класів шкіл громади.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України