Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 68

Понад півсотні питань, більше шести годин загального часу роботи протягом двох частин сесійного засідання, емоції, що коливалися від гострого конфлікту до спокійного робочого настрою конструктиву, – усе це про третю сесію міської ради 8 скликання, що стала останньою у 2020-му, однак і найважливішою.

Бюджет-2021 є!

Найголовніший результат сесії – одноголосне затвердження бюджету міської громади на 2021 рік – найнеобхіднішого документа, за яким визначатиметься розвиток, основні орієнтири витратних напрямків та прогнозовані доходи усієї Козятинської громади на наступний рік. Справедливим буде зауважити, що депутати відповідально поставилися до аналізу статей бюджету, попередньо детально вивчили усі деталі, тому активно обговорювали та сперечалися з приводу окремих пунктів. В результаті – все ж таки прийняли головний фінансовий документ 2021 року для Козятинської громади. Ухвалили рішення одноголосно і – поаплодували такій злагодженості.

Програмне забезпечення

Менш одностайно, з гарячішими та довшими дискусіями приймали рішення щодо продовження дії вже існуючих та функціонування новостворених програм. Сперечалися, висловлювали свою незгоду з окремими пунктами, голосували за певні поправки та вносили деякі зміни – так чи інакше, однак, до завершення сесійного засідання підтримали 23 програми, серед яких, окрім, власне Програми соціально-економічного розвитку Козятинської міської територіальної громади на 2021 рік, є: програма надання матеріальної допомоги на багатовартісне лікування (у міському бюджеті на 2021 рік передбачено понад мільйон гривень на відповідні виплати), програма компенсаційних виплат за надані пільги, програму соціального захисту громадян, програму підтримки громадських організацій (на шість громадських спільнот Козятина у бюджеті виокремлено 112 тисяч гривень), програма «Здоров’я громадян Козятина на 2021 рік», програма «Паліативна допомога», програма розвитку комунальних медичних закладів Козятина, програма підтримки учасників АТО/ООС (на соціальний захист ветеранів війни з Росією, членів їхніх сімей та сімей загиблих Героїв у бюджеті-2021 передбачено майже 300 тисяч гривень), три програми щодо підтримки багатоквартирних житлових будинків, ОСББ, ЖБК, НСББ (про окремі напрямки та новації ухвалених програм щодо співпраці із органами самоорганізації мешканців будинків читайте у наступних наших публікаціях), програма поводження з твердими побутовими відходами, програма з екологічної безпеки, програма розвитку дорожнього руху, програма поліпшення техногенної безпеки та інші. Частина затверджених програм розроблена на рік, заходи інших же розписані на п’ятирічний період.

Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Двосерійна передноворічна сесія
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України