Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 27

За щоденними повідомленнями Козятинської центральної районної лікарні, що є однією із визначених у Вінницькій області як опорна по лікуванню ковідних хворих, та Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень, рівень захворюваності у Козятині та селах Козятинської громади продовжує зростати, причому критично. Лікарі продовжують працювати у вкрай напруженому режимі зі збільшуваною щодня кількістю хворих. Разом із цим продовжують наголошувати на НЕУХИЛЬНОМУ ДОТРИМАННІ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ!

Однак, на жаль, мешканці громади часто не дослухаються до таких наголошень медиків. Порушників виявляють, за посадовими обов’язками, працівники поліції.

Так, як прозвітували у Козятинському відділенні поліції, протягом березня

 

Протягом березня 2021 року СП відділу поліції №2 (м.Козятин) проводились рейди по перевірці дотримання карантинних заходів на території  міста. Працівниками поліції перевірено майже 140 торговельних об’єктів та об’єктів комунально-побутового обслуговування населення, ринку «Хлібодар» та колгоспного ринку. Складено 61 протокол за порушення карантинних заходів.

З 16 березня перевірки стали проводитись рейдовими бригадами у складі працівника поліції, спеціалістів міської ради, управління держпродспоживслужби та представників спілки підприємців. Відтоді здійснено 244 перевірки різних об’єктів. Перевірками охоплені всі вулиці міста, де здійснюється обслуговування населення. Виявлено 64 порушення.

У більшості випадків – це перебування у магазинах, перукарнях, на ринку та інших об’єктах без засобів індивідуального захисту (це стосується як покупців так і обслуговуючого персоналу), недотримання соціальної дистанції, відсутність антисептиків для знезараження рук, неправильно вибрані деззасоби для вологого прибирання, відсутність на робочих місцях графіків прибирання та термометрів (термометрія на початок робочого дня обов’язкова).

 

Рейди триватимуть.

Дотримуватися карантинних обмежень необхідно усім!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України