Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 371

Вже 18 років у першу неділю серпня ми відзначаємо свято, яке стало символом єдності і згуртованості профспілкових лав, свято тих, хто вірить у непереборну силу спільних дій, хто готовий підставити команді однодумців міцне плече солідарності.

Профспілка залізничників України, загалом, і Козятинська територіальна профспілкова організація, зокрема, поступово домагаються вирішення нагальних проблем галузі, протистоять негараздам і дають відсіч зазіханням на трудові права та соціально-економічні інтереси залізничників.

 

Шановні працівники та ветерани залізничного транспорту!

Галузь, в якій ви працюєте, посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни, адже саме вона задовольняє потреби кожного громадянина у перевезеннях.

На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначались професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. Сьогодні на Південно-Західній залізниці, у Козятинській дирекції залізничних перевезень працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

Ми шануємо вашу працю й бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі.

 

З повагою та найкращими побажаннями - міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України