Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 39

Реформа пенітенціарної системи передбачає відхід від каральної моделі здійснення правосуддя, до моделі надання соціальної та інших видів допомоги особам, які перебувають у конфлікті із Законом. Великою сьогочасною проблемою осіб, які звільняються з місць позбавлення волі, є налагодження своїх побутових та матеріальних потреб. Перебуваючи поза межами соціуму, як правило, опинившись в умовах вільного суспільства, вони залишаються наодинці зі своїми проблемами.

Наслідком якісної співпраці між Хмільницьким РВ №2 та Вінницьким міським відділом пробації стало виявлення додаткових потреб засудженого молодіжного віку після звільнення з місць позбавлення волі, а саме: необхідність отримання матеріальної допомоги та побутового облаштування.

В зв’язку із чим старшим інспектором Хмільницького РВ №2 майором вн. служби Іриною Сьомкіною було проведено робочу зустріч із головним спеціалістом управління сімейної, дитячої та молодіжної політики Козятинської міської ради Юлією Блащук.

Під час зустрічі були погоджені питання отримання матеріальної та інших видів допомоги особам молодіжного віку, які звільняються з місць позбавлення волі та потребуватимуть такої допомоги у майбутньому.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України