Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

Теплий одяг дитячий та для дорослих, постільна білизна та продукти – волонтери із польського міста-побратима Козятина зібрали гуманітарну допомогу для наших краян та вимушених переселенців, що знайшли прихисток у Козятині. Днями благодійний вантаж на власному авто доправив Ярослав Бенк – представник депутатського корпусу Клечева, давній друг козятинської громади, що неодноразово відвідував наше місто і був першим із міста-побратима, хто запропонував свою допомогу вже у перший день війни.

День візиту благодійника співпав із традиційним козятинським молитовним віче, яке пан Ярослав із задоволенням відвідав та поспілкувався із мешканцями міста.

- Війна – це велика біда, яка мобілізує усі душевні та фізичні сили, - зауважив пан Ярослав. – За декілька тисяч кілометрів від Козятина, від України, я відчуваю ваш біль. Залишитися осторонь потреб людей, яких щиро вважаю своїми друзями, я просто не міг. А тому з власної ініціативи вирішив організувати гуманітарну поїздку до Козятина, що став мені дуже близьким.

До збору гуманітарного вантажу для козятинців долучилися педагогічні колективи, батьки та вихованці навчальних закладів Клечева.

Козятинська громада вдячна мешканцям Клечева, особисто пану Ярославу Бенку за допомогу, за щирість душі та небайдужість серця.

Допомога Козятину з міста-побратима Клечева
Допомога Козятину з міста-побратима Клечева
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України