Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 54
Долучайтесь до підтримки людей з синдромом Дауна

Сьогодні, 21 березня Всесвітній день людей з синдромом Дауна! Цей день - це не просто календарна дата, а можливість ще раз підкреслити цінність та унікальність кожної людини, незалежно від генетичних особливостей.

Люди з синдромом Дауна - це такі ж люди, як і всі: вони щиро посміхаються, щиро радіють життю, прагнуть до мрій і прагнуть бути щасливими. Їхні особливості не роблять їх менш здібними, менш гідними чи менш цінними.

Цей день - це час для:

  • Підвищення обізнаності про синдром Дауна. На жаль, досі існують стереотипи та міфи про людей з цією особливістю.
  • Створення інклюзивного середовища. Люди з синдромом Дауна мають право на всебічне включення в життя суспільства: освіту, роботу, дозвілля, спілкування.
  • Поширення інформації про можливості та досягнення людей з синдромом Дауна. Їхні історії успіху надихають, руйнують стереотипи та показують, що немає нічого неможливого.

Давайте разом зробимо світ більш інклюзивним, де кожна людина, незалежно від особливості, має можливість розкрити свій потенціал!

Як долучитися до відзначення Дня людей з синдромом Дауна:

  • Носіть шкарпетки різних кольорів! Це символічна акція, яка підкреслює різноманіття та унікальність людей з синдромом Дауна.
  • Дізнайтеся більше про синдром Дауна. Почитайте статті, подивіться фільми, поспілкуйтеся з людьми, які мають цю особливість.
  • Підтримайте організації, які допомагають людям з синдромом Дауна.

Працівники міської ради долучилися до акції #шкарпетуйся, організованій інклюзивно-ресурсним центром Козятинської міської ради Вінницької області разом з ГО "Сонце в тобі".

Долучайтесь і ви!  

Разом ми можемо зробити світ кращим!

Долучайтесь до підтримки людей з синдромом Дауна
Долучайтесь до підтримки людей з синдромом Дауна
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України