Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

У нашому видавництві готується - з ласки автора з Одеси Василя Білецького - книжка «Фашизм Росії: Геноцид в Україні». Це широкомасштабне видання, наповнене великою кількістю фотоматеріалу, викриває звироднілу сутність нинішнього російського фашизму - рашизму. День за днем автор змальовує страхітливу картину, яка відображає події, спричинені віроломним нападом Росії на нашу державу - незалежну Україну. Книга ця - своєрідний документ-свідчення злочинної, але усвідомленої, діяльності кремлівської верхівки на чолі з В. Путіним на території нашої держави.

«Це не художня книга, - наголошує у передмові до неї автор. - В ній немає жодного вигаданого факту чи сюжету. Все, що описано в цій книзі, страшна правда про істинне, звіряче обличчя російського - путінського - фашизму, який творить геноцид в Україні. Я подаю та описую лише ті факти та події, які дійсно мали місце. За можливості вказую конкретних людей, конкретні місця та описую конкретні страшні злочини, скоєнні російськими фашистами в Україні.

Ця книга пишеться мною для того, щоб люди знали про все те зло, що вже приніс російський фашизм в Україну і планує принести іншим народам Європи. Пишеться, щоб ні в кого не виникало сумнівів щодо фашистської людиноненависницької суті так званого «руского міра», який кремлівські злочинці хочуть нав’язати іншим народам».

Книга ця досить обсягова, понад 400 с., і для її випуску у світ потрібні відповідні кошти, які в нинішніх умовах видавництву непосильно заробити, надходження від продажі книг із зрозумілих причин різко впали. До того ж книгу слід випустити, на наше глибоке переконання, хоча б 3-5-тисячним накладом, аби її могли читати у всіх кутках країни. Тому звертаємося до всіх добрих людей, а також і до владних структур долучитися фінансово до цього проекту. Спільними зусиллями ми зможемо його зреалізувати і таким чином покажемо справжнє обличчя так званого старшого брата, зможемо застерегти й інших від російського озвірілого віроломства. Правду про теперішню Росію, яка прагне знищити українців, знищити нашу державу, повинен знати весь світ.

Кошти (з поміткою «На випуск книжки «Фашизм Росії: Геноцид в Україні») просимо надсилати на рахунки видавництва:

АТ КБ «Приватбанк» (код 14360570) - № UA453052990000026004031021604;

АТ АКБ «Львів» (код 325268) - № UA353252680000026003115562001.

Складаємо найщиріші слова вдячності всім, хто відгукнеться на наше прохання. Страхіття, вчинені рашистами на нашій землі, мають бути задокументовані, аби про них знали наші нащадки і завжди були готові дати гідну відсіч ворогам. Ми неодмінно переможемо ворога і в нашому краї запанує мир. Тож наша Перемога не тільки заради Перемоги, передусім для того, щоб була збережена Пам’ять, a з нею - Правда, ми маємо пам’ятати і про жертви, понесені нашим народом.

Слава Україні! Героям Слава!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України