Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

В Музеї історії міста Козятин з 8 жовтня відкривається о 12.00 виставка живописних полотен «ART-Водокачка». У фойє музею представлено 16 робіт майстрів пера з різних куточків України.

Вони приїхали до Козятина за підтримки та на запрошення Козятинського міського голови Тетяни Єрмолаєвої, відділу культури в особі Світлани Рибінської, секретаря міської ради Тетяни Римші. 7 серпня вперше у Козятині відбувся пленер художників під назвою «Art-Водокачка».

Ініціатором і натхненницею пленеру стала уродженка Козятина, художниця акварелістка, майстриня з розписування тканин, педагог, поетеса з міста Черкас Тетяна Куліш. Їй вдалося запросити до участі талановитих, неординарних митців з різних міст України, зокрема: Черкас, Вінниці, Жмеринки, Бердичева та Козятина. Впродовж чотирьох годин ними були створені неповторні пейзажі найулюбленішого куточка відпочинку усіх жителів нашого міста. Чудова дружня атмосфера, дивовижні локації Водокачки і як результат, художники залишили на полотнах свої емоції та враження від нашого міста та подарували їх Козятинській міській територіальній громаді.

Напередодні Дня художника, який відзначається цього року 10 жовтня, вирішено представити результат творчості гостей та місцевих майстрів пензля в нашому музеї. Бажаючі можуть ознайомитися з полотнами до кінця місяця, дотримуючись необхідних карантинних заходів.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України