Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17

Згідно зі змінами до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 19.03.2022 року № 333 власники жилих приміщень, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб у своїх жилих приміщеннях, отримують компенсацію для покриття понесених ними витрат, пов’язаних з таким розміщенням.

Щомісяця власник жилого приміщення подає заяву для отримання компенсації (Додаток 2) не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця з зазначенням кількості людинодень у відповідному місяці.

Зверніть увагу, що у період з 1 квітня 2023 р. по 30 вересня 2023 р. сума компенсації визначається на рівні 14,77 гривні за кожен людинодень, тобто за умови проживання повного місяця сума становитиме 450 грн.

Враховуючи вищевикладене, нагадуємо, що всім власникам, які подали заяви для занесення даних до реєстру жилих приміщень, повинні в термін з 01 по 05 травня 2023 р. подати заяву (Додаток 2) для отримання компенсації за жовтень з пред’явленням підтвердних документів про себе та кожну з розміщених осіб до управління соціальної політики Козятинської міської ради (вул. Незалежності, 57, каб. №2) або до відповідного старостинського округу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України