Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 6

Згідно змін до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 19.03.2022 року № 333 власники жилих приміщень, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб в своїх жилих приміщеннях, отримують компенсацію для покриття понесених ними витрат, пов’язаних з таким розміщенням.

Щомісяця власник жилого приміщення подає заяву для отримання компенсації (Додаток 2) не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця з зазначенням кількості людино-днів у відповідному місяці.

Враховуючи вищевикладене, нагадуємо, що всім власникам, які подали заяви для занесення даних до реєстру жилих приміщень, повинні в термін з 01 по 05 жовтня 2022 р. подати заяву (Додаток 2)  для отримання компенсації за вересень з пред’явленням підтвердних документів про себе та кожну з розміщених осіб до управління соціальної політики Козятинської міської ради (вул. Незалежності, 57, каб. №3) або до відповідного старостинського округу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України