Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації повідомляє, що з 16 по 18 червня 2021 року у м.Черкаси, вул. Смілянська, 168, на території КП «Черкаський аеропорт» відбудеться агровиставка «Agroshow Ukraine», організатором якої виступає ТОВ «БІЕЙЧ» за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

 

Головні тематичні розділи виставки «Agroshow Ukraine» включають наступні напрямки: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт.

Виставка «Agroshow Ukraine» займатиме площу понад ЗО тис. кв. м. На експозиціях виставки близько 300 учасників представлятимуть власну продукцію та послуги. Для грунтообробноої техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. На окремій локацій «Фестиваль інновацій» 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агростартапи.

 

Детальна інформація розміщена на вебсайті https://agroshow.com.ua, контактні телефони: +38(068)485 83 86, +38(0472)50 00 65.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України