Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Згідно зі змінами, внесеними постановою КМУ від 14.04.2021 р. № 420 «Про внесення змін до деяких постанов КМУ» в «Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі», «якщо в установленому порядку здійснено відключення споживачів від централізованого опалення (теплопостачання) і громадяни для обігріву приміщень використовують побутові електроприлади, для розрахунку розміру пільги на опалювальний сезон застосовуються соціальні нормативи на комунальну послугу з постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення».

Для здійснення зазначених розрахунків таким пільговикам потрібно  звернутись в каб. 9 управління соціальної політики Козятинської міської ради.

 

Які документи потрібно мати при собі?

- акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства (звертатись в каб №6 управління соціальної політики Козятинської міської ради.)

- акт обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативно-правових актів (звертатись в управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради (вул. Грушевського 23) або до голови ОСББ).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України