Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10
До уваги підприємців Вінниччини! Запрошуємо у бізнес-візит до підприємств Житомирщини за підтримки EU4Business

ГО «Вдоскональ себе» запрошує представників малого та середнього бізнесу з Вінницької області відвідати провідні підприємства харчової промисловості у Житомирській області. Навчально-консультаційний візит відбудеться 24 травня 2024 року в межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Це можливість для підприємців з Вінниччини завітати на успішні підприємства сусіднього регіону задля обміну досвідом, навчання, спілкування, налагодження нових контактів та бізнес-зв’язків.

24 травня підприємці-учасники завітають на:

  • АТ «Житомирські ласощі» (кондитерська фабрика);
  • ПрАТ «Біо мед скло» (пропонує високоякісну склотару та посуд класичного чи індивідуального дизайну);
  • митний термінал ТОВ «ІНСОРСИНГ ФОБОС-ГРУП» (с. Вереси).

Як долучитися до бізнес-візиту?

Заповнити онлайн-анкету за посиланням:

https://forms.gle/LGaeEtVWBzDT3mfk6

Для підприємців із Вінниччини буде забезпечений трансфер з міста Вінниця до зазначених локацій у Житомирській області та у зворотному напрямку до Вінниці.

Критерії відбору учасників study tour:

  • офіційна реєстрація підприємця (ФОП, ТОВ та ін.);
  • обов’язкова попередня реєстрація через онлайн-анкету;
  • пріоритет надаватиметься учасникам з Вінницької області, але участь представників з інших областей також буде розглядатись.

Поспішайте зареєструватися, адже кількість місць є обмеженою. Виїзд буде з Вінниці, всю детальну інформацію учасники отримають на електронну пошту.

Бізнес-візит – це унікальна можливість для підприємців отримати актуальну інформацію та практичні поради щодо розвитку власної справи, застосування сучасних технологій, масштабування бізнесу. Це нагода побачити підприємства зсередини, почути їх історії успіху та поспілкуватися з топ-менеджерами компаній.

Довідкова інформація: 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України