Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Сьогоднішній прийом громадян Козятинським міським головою Тетяною Єрмолаєвою вкотре став свідченням довіри до очільниці міста, адже до Тетяни Миколаївни приходили із питаннями наболілими та актуальними.

Найчастіше сьогодні у кабінеті міського голови звучала тема працевлаштування: працівники структур колишнього Козятинського району, що в переважній більшості через адміністративну реформу змушені були зареєструватися у Козятинському центрі зайнятості, шукають можливості працевлаштування у новій Козятинській ТГ.

Також запитувачі піднімали питання порядку подання документів на отримання гарантованої державою земельної ділянки учаснику бойових дій у зоні проведення АТО/ООС. Зокрема, із таким запитом прийшла до Тетяни Єрмолаєвої мати бійця, який продовжує і наразі службу у Збройних Силах України на сході держави.

 

За результатами прийому усі питання, з якими громадяни звернулися до міського голови, взято на контроль та буде вивчено з метою їх можливого вирішення.

 

- Особистий прийом громадян розцінюю як один із основних способів прямого спілкування із мешканцями громади, - зауважила Тетяна Єрмолаєва. – Саме тому жоден із запитів не залишається поза увагою, кожний залишаю на особистому контролі, адже люди йдуть до міського голови із найболючішим, йдуть за допомогою та розрадою.

 

Нагадаємо, що прийом громадян міським головою проводиться щотижня у середу з 9.00 до 12.00.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України