Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

До КЗ «Центр надання соціальних послуг Козятинської міської ради» 8 серпня завітав Мобільний офіс Ветеран Хаб з м.Вінниця. На тренінг – презентації було обговорено принципи підтримки сімей, методи допомоги та пере направлень. Ветеран Хаб працює для підтримати захисників, захисниць, ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Тут є юристи, психологи та консультанти з працевлаштування. Кожен може завітати у хаб, коли треба розібратися із документами та виплатами, виговоритися та отримати емоційну підтримку або допомогу в пошуку роботи.

Зараз відчинені два фізичні хаби у Києві та Вінниці. Консультанти працюють з понеділка по п’ятницю з 11.00 до 19.00.

Щодня у хабі проходять події: кінопокази, розмовні клуби, зустрічі з ветеранами, захисниками та захисницями, презентації книг, йога та майстер-класи для дітей.

Також на Київщині та Вінниччині працюють Мобільні офіси — хаби на колесах, які привозять послуги, підтримку та живе спілкування прямо до тебе додому чи у шпиталь. Команди виїжджають з 11.00 до 19.00, з вівторка по суботу. Щодня на зв'язку Лінія підтримки. Дзвоніть з 9 до 21 з будь-якого куточка України: 067-3482868 та відвідайте Ветеран Хаб за адресою: вулиця 8-го Березня, 29, м. Вінниця.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України