Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Приємно, коли підростаюче покоління переймається справами своєї малої батьківщини, активно бере участь у розвитку та розбудові, у благоустрої свого рідного села.

Сьогодні такі схвальні слова можна висловити на адресу учнів 9 та 10 класів Кордишівської школи, що під час весняних канікул вирішили допомогти у санітарному очищенні Кордшівки, а не просто провести ці дні перед комп’ютером, «залипнувши» у нескінченні мережеві ігри, чи витрачаючи вільний час на інші підліткові розваги.

Тож вчора хлопці зібралися разом і прибрали сміття в парку біля будинку культури, повирубували молоду поросль, що захаращувала територію, позгрібали минулорічне листя. Час хлопці провели весело (що видно з фотографій) і, головне, з користю!

- Я щиро дякую Ромі Маліновському, Станіславу Глімбоцькому, Сергію Гайдучку, Нікіті Саленко та Олегу Ткачуку за таку проявлену сумлінність, за увагу і бажання стати корисним нашій Кордишівці, - прокоментувала староста Кордишівського старостинського округу Олександра Бондарець. – Зауважу, що хлопці – постійні відвідувачі спортивного тренажерного залу, що розташований у приміщенні клубу, та активісти сільської художньої самодіяльності. Справді пишаюся такими дітьми! Рада, що маємо у селі таких відповідальних юних мешканців, готових завжди допомогти. Разом із тим, висловлюю вдячність їхнім батькам, класним керівникам та директору Кордишівської школи за вірне виховання справжніх патріотів рідного краю.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України