Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Удосконалення мовної компетентності педагогів є одним із пріоритетних напрямів у державній політиці з реформування освіти.

Ефективність діяльності вчителя, що передбачає інтенсивне усне та писемне спілкування, широку мовленнєву практику, визначається сформованістю його мовно-комунікативної компетенції, яка є складовою професійної компетентності.

Використання державної мови в освітньому процесі ЗЗСО – це необхідна умова організації життєдіяльності здобувачів освіти, спілкування педпрацівників як з вихованцями, батьками, так і між собою.

Темі «Удосконалення професійних мовних компетентностей через ознайомлення зі змінами в українському правописі 2019 року» був присвячений семінар для педагогів закладів загальної середньої освіти, який провела консультант Козятинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Шеремет. У рамках заходу було здійснено огляд правописних норм чинного «Українського правопису», а також роз’яснено нюанси нововведень.

Учасники мали можливість удосконалити свої лінгвістичні навички та опанувати додаткові знання у сфері мовознавства. Виконання тестових завдань, розроблених відповідно до теми семінару, сприятиме розвитку самостійної пошукової діяльності педагогів, умінню застосовувати опрацьований матеріал в освітній діяльності.

Державна мова – мова професійного спілкування
Державна мова – мова професійного спілкування
Державна мова – мова професійного спілкування
Державна мова – мова професійного спілкування
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України