Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 51

Минулого тижня своїм конституційним правом на звернення до органів влади скористалися, прийшовши на прийом до міського голови, 15 мешканців Козятинської громади.

Серед тих, хто завітав до керівника громади Тетяни Єрмолаєвої, пенсіонери, безробітні, працівники підприємств та установ громади, приватні підприємці. Зверталися як мешканці міста, так і жителі навколишніх сіл.

Серед піднятих питань найбільше, на жаль, звучало прохань про матеріальну допомогу на дороговартісне лікування, оперативне втручання чи реабілітацію після важкого лікування.

Немало звернень стосувалося галузі житлово-комунального господарства: говорили про ремонт дорожнього покриття вулиць міста, стан водопостачання у Флоріанівці.

Прийшли до міського голови і учасники резонансної ситуації, що набула розголосу у Козятині завдяки соціальним мережам. Суть справи – конфлікт між учасником АТО та його сусідами за земельну ділянку під тимчасову металеву конструкцію у дворі спільного будинку, що розгорівся ще у березні і до цього часу не вирішився, а лише набирає обертів. Кожна зі сторін апелює до законних підстав, до порушення права власності та до свідчень сусідів. До обговорення непростої ситуації міський голова запросила начальників управління земельних та майнових ресурсів Ірину Репало і відділу містобудування та архітектури Олександра Давидова. У якості початку вирішення питання, яке вже зайшло у глухий кут, Тетяна Єрмолаєва запропонувала оголосити загальний збір усіх мешканців будинку (це 10 квартир), адже так чи інакше усі є дотичними до конфлікту, а значить своє слово має сказати кожен. Тетяна Миколаївна пообіцяла також бути присутньою на зборах, аби почути та з’ясувати усю повноту ситуації.

 

Загалом же, за результатами спілкування із громадянами відповідні структурні підрозділи міськвиконкому отримали доручення від міського голови щодо додаткового опрацювання та оперативного вирішення порушених під час прийому питань.

Черговий особистий прийом громадян міським головою
Черговий особистий прийом громадян міським головою
Черговий особистий прийом громадян міським головою
Черговий особистий прийом громадян міським головою
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України