Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 53

Управлінням сімейної, дитячої та молодіжної політики було підготовлено та надано на розгляд виконавчого комітету Козятинської міської ради клопотання про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» Бабічук Наталії Іванівні.

Почесне звання «Мати-героїня» є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною та присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей усиновлених, за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Сім’я Бабічук є взірцем міцної української родини, стосунки в якій базуються на християнських традиціях. Створений Наталією Іванівною, як матір’ю, позитивний клімат в сім’ї вплинув на формування в дітей високих морально-етичних якостей. Дві старших доньки створили свої багатодітні сім’ї та розвивають родинний бізнес. Троє менших дітей навчаються в навчальних закладах міста та характеризуються з позитивної сторони.

Розглянувши подані документи, члени виконавчого комітету Козятинської міської ради на нещодавньому засіданні одноголосно прийняли рішення: порушити клопотання перед Вінницькою обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» Бабічук Наталії Іванівні.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України