Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 54

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята весни, любові та краси – Міжнародного жіночого дня 8 Березня!

Жінки – це, без перебільшення, зміст життя. Завдяки своїй мудрості ми обминаємо гострі кути, терплячістю зберігаємо мир і спокій вдома та на роботі, любов’ю до людей і до праці будуємо майбутнє. А інакше і не може бути, адже що є сильнішим і мудрішим за жіночу дипломатію?

Жінка здатна наповнювати будні яскравими фарбами, спонукати до шляхетних вчинків і добрих справ.

Добрі і ласкаві, хоробрі і такі тендітні, знайте, ви – найдорожче, що є в житті кожного чоловіка! Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського. Жінка народжує і виховує дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість жіночої душі зігріває, сила духу захоплює, а краса вселяє віру в те, що світ буде врятований!

Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Хай кожна мить вашого життя буде сповнена теплом сонячних променів, жіночим щастям та родинним добробутом, всепереможним почуттям кохання та світлими мріями!

Бажаю вам, щоб те тепло, яке ви так щедро даруєте не лише своїм рідним та близьким, але й усім, хто вас оточує, повернулося до вас сторицею!

 

З повагою та найкращими побажаннями – Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України