Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7
Увага! Дотримання правил благоустрою

Шановні мешканці!📣

Звертаємо Вашу увагу на необхідність дотримання норм і вимог благоустрою територій відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та Правил благоустрою території населених пунктів Козятинської міської територіальної громади.

Зокрема, власники та користувачі земельних ділянок зобов'язані:

📌 Систематично проводити косіння бур'янів та трави на своїх та прилеглих до них територіях, щоб запобігти поширенню карантинних рослин та створенню небезпеки для здоров'я.

📌 Забезпечувати належне очищення та утримання в належному стані дренажних канав та ливневих систем для запобігання підтопленням та забезпечення безперебійного водовідведення.

📌 Утримувати території в чистоті, не допускаючи накопичення сміття та будівельних матеріалів поза межами спеціально відведених місць.

☝️Наголошуємо, що розміщення будівельних матеріалів та відходів на прилеглих до приватних ділянок територіях заборонено. Такі дії не тільки порушують норми благоустрою, але й створюють небезпеку для навколишнього середовища та здоров'я громадян.

З метою контролю за дотриманням зазначених вимог, щоденно проводяться санітарні рейди. Порушення правил благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

Дбайте про чистоту та порядок на своїх ділянках! 🧹Це не лише Ваш обов'язок, але й запорука безпечного та комфортного життя в нашій громаді.

Увага! Дотримання правил благоустрою
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України