Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

Залучення городян до занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя є одним із пріоритетних напрямом роботи міської влади.

Для розвитку фізичної культури і спорту Козятин має мережу спортивних закладів, стадіон, басейн, спортивні майданчики. Сьогодні у місті культивується дванадцять видів спорту.

Аби і надалі розвивати спорт в Козятині необхідне належне фінансування. І за останні п’ять років воно збільшується. В 2015 році – 1 млн.100 тис.грн. проти 3 млн.300 тис.грн. в 2020 (слайд).

В свою чергу, слід відмітити, що зростання відбулося не лише за рахунок підняття заробітної плати, але й за рахунок придбання новітнього спортивного інвентарю, будівництву та ремонту спортивних об’єктів, відкриття секцій, збільшення фінансування спортивних заходів та окремої структурної одиниці – міський стадіон, а також громадських організацій спортивного напрямку.

Як результат - за підсумками виступів наших спортсменів у 2018 році м. Козятин в рейтингу Вінницької області зайняло I – місце.

Маємо і інші значні досягнення наших спортсменів.

Також діти та дорослі з грудня місяця мають додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. На території міського стадіону зведено спортивний майданчик, побудований в рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» за кошти державного та місцевих бюджетів. Вартість будівництва даного об’єкту 1 млн 400 тис грн.

Більше 3 млн.грн. – на розвиток козятинського спорту
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України