Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Вже у 1950 році Міжнародний день захисту дітей святкувався у 51 країні світу. Розвиток світогляду майбутнього дорослого залежить від того, яким було у нього дитинство. Формулою щасливого дитинства – є впершу чергу, забезпечення їх безпеки. Зрозумілим для кожного з нас є те, що цей обов’язок покладається на нас, - дорослих. Саме дорослі повинні навчити дитину здорового способу життя та правильного поводження в екстримальних ситуаціях. Нажаль, у наш час діти часто потрапляють у небезпечні ситуації, на які не вміють правильно зреагувати.

Саме тому, знагоди їх свята та напередодні літніх канікул, старшим інспектором Козятинського відділу пробації Сьомкіною Іриною для учнів спеціалізованої школи №1 ім. Т.Г.Шевченка, було проведено розважально-навчальний захід з безпеки поводження в небезпечних ситуаціях. Під час, якого дітям було роз’яснено правила безпечної поведінки на вулиці, в школі, дома. Також діти мали змогу ознайомитися із роботою державних служб, що забезпечують правопорядок та надають допомогу громадянам.

Шановні дорослі, - безпека нашого найціннішого скарбу – дитячого життя, залежить лише від нас! І лише спільними зусиллями ми зможемо подолати усі виклики!

 

Старший інспектор Козятинського відділу пробації Ірина Сьомкіна

Безпека дитинства
Безпека дитинства
Безпека дитинства
Безпека дитинства
Безпека дитинства
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України