Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 2

Для учасників бойових дій, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовне навчання за сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Сертифікатна програма погоджена Національним агентством з питань державної служби (НАДС) та реалізується громадською організацією «Школа врядування» на базі Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія». завдяки Програмі реінтеграції ветеранів (IREX) за підтримки Державного департаменту США.

Перший набір уже розпочав навчання. Подача аплікацій в межах додаткового конкурсного відбору триває до 30.04.23 р. Початок навчання другого набору слухачів на базі Києво-Могилянської школи врядування ім. А. Мелешевича заплановане на 16 травня 2023 р.

Форма для заповненняhttps://goo.su/QqD3fy

Навчання за програмою сприятиме отриманню нових знань, розвитку професійних компетентностей та навичок ветеранів - учасників АТО/ООС/російсько-української війни.

Мета сертифікатної програми «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» погоджена Національним агентством з питань державної служби як програма підвищення кваліфікації.

Програма покликана сприяти професійному розвитку ветеранів та ветеранок, які:

      - не мають жодного досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах в найближчому майбутньому;

  • перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС менше 3 років станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближому майбутньому.

Обсяг сертифікованої програми - 6 кредитів ЄКТС.

Тривалість програми - 12 тижнів.

Графік занять - 3 дні на тиждень у вечірній час, 2 заняття на день.

Тривалість 1 заняття - 1 год 20 хв.

Форма навчачня - дистанційна, онлайн. Дистанційні заняття відбуваються у синхронному режимі (з викладачем) на платформі ZOOM. А також в асинхронному режимі з використанням платформи DistEdu. Слухачі також виконують самостійну роботу з використанням навчальних матеріалів, що розміщені на платформі DistEdu.

Етапи конкурсного відбору на навчання:

подання заповнених форм та мотиваційних листів - до 30.04.2023 р. включно.

оголошення результатів конкурсного відбору - 08.05.2023р.

початок навчання - 16.05.2023р.

Вимоги до кандидатів:

— вища освіта (магістр, бакалавр чи молодший бакалавр)

— загальний стаж роботи — не менше за два роки або досвід роботи на посадах державної служби / на посадах в органах місцевого самоврядування — до одного року (вступ без проходження конкурсу)

— вільне володіння державною мовою

— користувач ПК: Word, Excel, електронна пошта, месенджери

— доброчесність, сумлінність

— свідоме прагнення змін та чітке розуміння мети вступу на державну службу або службу в органах місцевого самоврядування.

Усім слухачам, які успішно завершили програму, видається відповідний сертифікат.

Залишилися запитання? Пишіть на електронну адресу: SGov@ukr.net

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України