Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 91

У Козятині функціонує сучасний оновлений ЦНАП, у якому надається 332 види адмінпослуг.

Завдяки модернізації ЦНАПу, перелік адміністративних послуг, які тут надаються, суттєво розширився. Зокрема, у козятинському «Прозорому офісі» здійснюють реєстрацію актів цивільного стану, місця проживання, земельних ділянок, юридичних та фізичних осіб, а також надають послуги соціального захисту і оформляють закордонні паспорти та ID-картки.

Нещодавно у даному структурному підрозділі запрацювала система електронної черги.

Цей підрозділ мерії після капітального ремонту відповідає вимогам сучасності.

Невід’ємною складовою діяльності ЦНАПу – є архівна кімната державних реєстраторів, яка нещодавно була облаштована відповідно до вимог законодавства. Запитаєте чому нещодавно? Бо в попереднього начальника відділу державної реєстрації було інше бачення архіву…А саме взагалі його відсутність. Протягом всього часу на займаній посаді вона не приділяла уваги даному питанню, а потім «докладала зусиль» аби архів реєстраційних справ взагалі не був заведений.

Під час відвідин Центру регіональні координатори Програми “U-LEAD з Європою”, наголосили на тому, що нині козятинський архів кращий в порівнянні з іншими Центрами.

Чимала кількість городян мали змогу переконатися, що справді інституція украй потрібна, адже відтепер на бюрократичні процедури козятинчани витрачають набагато менше часу, до того ж не мають ходити з однієї інстанції до іншої. Все вирішується тут, у центральній частині міста.

 

 

Архів міського ЦНАПу - кращий
Архів міського ЦНАПу - кращий
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України