Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 53

На чергове засідання виконавчого комітету міської ради було винесено 27 питань, які вдумчиво, оперативно та, головне, результативно були розглянуті та ухвалені членами виконкому.

Перший і один із найбільших блоків питань – питання житлово-комунальної галузі.

Серед одноголосно підтриманих усіма членами виконкому – рішення про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надаються КП «Чисте місто». Узгоджено планові тарифи на послугу вивезення сміття від домоволодінь сіл громади з розрахунку за 1 куб.м з однієї людини та окремо для бюджетних установ, а також періодичність вивезення твердих побутових відходів. Найчастіше вивозитиметься сміття з села Козятина – раз на тиждень, найрідше – з Рубанки, Флоріанівки, Пиковця та Пустохи – раз на місяць. З інших сіл громади сміття планується вивозити двічі на місяць, тобто раз на два тижні. Вартість послуги вивезення ТПВ у різних селах різна – від 10,58 грн з людини за 1 кв.м у Рубанці та Флоріанівці, до 16,30 у селі Козятин (детальніше про затверджені тарифи та графік вивезення сміття читайте у наступних наших публікаціях).

 

Інше питання з цього ж блоку - внесення змін у перелік документів, необхідних для отримання свідоцтва про право власності на житло. Одноголосним рішенням членів виконкому включено необхідність надання у пакеті документів, які необхідно додати до заяви для приватизації державного житлового фонду, довідки про заборгованість по сплаті внесків на управління будинку квартиронаймачам, що мешкають в будинках, де обрано форму управління будинком ОСББ.

 

Також одноголосно підтримано на засіданні виконкому надання дозволу на виготовлення ескізного проекту благоустрою центральної площі у Козятині по вулиці Героїв Майдану. Після виготовлення такого, план реконструкції площі – центр уваги та вже давно наболіле питання благоустрою міста – буде винесений на громадське обговорення, коли кожен бажаючий зможе внести свою лепту у облаштування середмістя Козятина.

 

Не заперечили члени виконкому і проти коригування проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару з влаштуванням велодоріжки по вулиці Куликівського у Козятині.

Актуальні питання життєдіяльності та розвитку громади – на порядку денному засідання виконкому міської ради
Актуальні питання життєдіяльності та розвитку громади – на порядку денному засідання виконкому міської ради
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України